tisdag, juli 06, 2010

Flyttröra

Fick tillträde till lägenheten i torsdags, och efter att ha konstaterat att väggarna såg ut som schweizerost i hela lägenheten så blev det plötsligt väldigt mycket mer att göra än vad vi hade tänkt. Så nu håller vi på att måla tak, väggar, fönster och dörrar, och det ska spacklas, tapetseras och läggas nytt golv, plus byggas en ny garderob. Tidskrävande och kostsamt, men blir säkert hur snyggt som helst i slutändan.

Extrarummet får väggar som ljus päronglass, hallen en ännu ljusare grön nyans och i köket har vi nog lyckats enas om en tapet med trädmönster i ljust silver på vit botten. Återstår vardagsrummet, där det ska vara en fondvägg, och sovrummet där en fondvägg ska vara kvar, men övriga väggar målas om i nån slags nougat.

Tur i oturen så har leveransen av våra nya sängar blivit fel, eftersom vi ändå inte har nånstans att ställa dom. Sen har vi ju kvar lägenheten i Mörarp till sista augusti, så vi behöver inte ha så bråttom, men klart att man vill flytta in så fort som möjligt.

Tur man jobbar så att vi får in två inkomster till att täcka dubbla hyror och avgifter och ovanpå det färg, tapeter och annat diverse renoveringsmaterial.

Vid sidan om allt med flytten så är jag lite konfunderad över en sak som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka, men det är kanske bara bra att ha nåt annat också att tänka på. Sysselsatt är man ju, som sagt.

Inga kommentarer: