tisdag, maj 18, 2010

Vårläger och födelsedag...


Idag för exakt ett år sen så föddes vår lilla valp, som då hette Amira. Fyra veckor senare lärde vi känna henne och nu har hon blivit en otrolig glädje i vårt liv. Sen hon löpte är hon lätt att ha att göra med.... slö och sover mycket. Tycker väl att hon blivit för stor för att leka haha. Iaf så fick hon lite leverkorv till frukost idag för att fira.

Var ju meningen att Doris skulle följa med mig på vårläger tors-fre, men det gick inte så bra så Magnus fick komma och hämta henne. Hon är så sjukt mammig så bara jag gick två cm från henne där linan inte räckte så stod hon och skällde som en tok, trots att Ozzy var där också. Så hon fick åka hem. Man kan ju inte ägna två dagar åt att bara stå och hålla sin hund.

I övrigt var vårlägret en blöt och kall tillställning. Kan inte minnas om jag nånsin haft långkalsonger och fodrade vinterbyxor ett helt vårläger. Men trots att ungarna blev aningen blöta och frös på natten, så var det inga sura miner. Dom var på gott humör hela tiden. Härliga ungar man har :)

Nu blir det en tripp till IKEA innan Magnus ska jobba och kolla lite grejer till nya lägenheten. Ny soffa står högst på prioriteringslistan. Och nån typ av garderobslösning.

Inga kommentarer: