måndag, september 13, 2010

Full rulle-vecka



Förra lördagen hade vi ju minnesstund för min morbror. Lite konstigt, men fint. Vila i frid, Krister.

På söndagen åkte vi till Österlen och gick på Kiviks musteri och handlade i gårdsbutiken och var på Café annorlunda och fikade. Mycket mysig dag, bara jag, Magnus och Doris.

Sen har världens bästa Jennie varit hemma och för en gångs skull hade vi tid att umgås lite. Vi åkte runt och kollade på lite scoutstugor och i onsdags var vi på ikea och kollade lite grejer. När vi skulle hämta upp Doris på dagis så berättade Ida att hon hade blivit påkörd av en bil. Hon hoppar ju över staketet när det kommer bilar och nu var det en som inte hade hunnit stanna.

Så i torsdags efter jobb åkte jag upp på djursjukhuset med Doris för att dom skulle kolla upp henne extra. Hon verkar otroligt oskadd och bara lite stel i två ländkotor, så fick tipset att hålla henne lite lugn några dagar. Så nu har hon varit hemma från dagis en vecka. Ska dit igen på onsdag och kolla om det hjälper me påsar som prasslar på staketet. Annars får hon tyvärr inte vara på dagis mer. Ida vill inte ha det ansvaret när hon hoppar ut framför bilar, och det kan man ju förstå.

Inte bara Doris veterinärbesök som läcker pengar just nu. Verkar som att allt har fått för sig att klappa ihop samtidigt. Knappen till torktumlaren lossnade förra veckan. återstår att se om det går att laga. Min dator stänger av sig lite när den själv vill, och nu har TV:n börjar knastra i ljudet också. Varför ska allt hända på samma gång?n Och just nu också när vi absolut inte har några pengar att köpa nya saker för. Måste spara lite också om det ska bli nån liten semester över jul som vi hoppas på.....

Inga kommentarer: