söndag, juni 28, 2009

Hänt i veckan....

Ja, vad har hänt den här veckan då? Ja, den största nyheten i medierna är ju klart att Michael Jackson är död, vilket jag naturligtvis missade helt, eftersom jag bara har jobbat och sovit hela veckan typ. Tur att man har kompisar som uppdaterar en på världshändelser via sms. Jag hör dessutom till dom som har hans Greatest Hits skiva liggandes i bilen, så man kan väl säga att jag är ett gammalt fan. Fast tror väl inte att världen kommer bli sämre för att han är borta heller direkt.

Sen har sommaren kommit till Sverige. Skönt med sol och ljumna vindar. Tyvärr har man ju jobbat hela veckan så det är ju inte jättemycket sol man fått fatt i. Har jobbat fyra dagar på Skogsstjärnan och en på Solbacken. På Skogsstjärnan händer det ju faktiskt att man kan sticka ut näbbet någon timme under dagen iaf. Man får vara nöjd med det lilla. Och att sitta ute och äta på kvällen är mysigt :)

Sommarens besök på Fredriksdalsteatern är avklarat också. Lorden i gränden visades i år. Pjäsen i sin helhet var väl sådär egentligen, men Eva Rydberg är ju alltid rolig och årets gästskådis Claes Malmberg var helt fantastiskt lysande. Ett antal goda skratt fick man sig i alla fall.

Dom där skratten kan man behöva. Papis prognos ser mörkare ut. Dom tror inte att cellgifter kommer att hjälpa, men envis som han är så vill han såklart ge det ett försök i alla fall. Vi får se hur det blir efter besök hos onkologen på fredag.

Nu ska vi snart iväg och titta på hundvalpar. Blandras golden/border och lite schäfer. Blir väl svårt att inte ta med sig en hem på direkten, kan jag tänka. Men vi har sagt att vi vill känna båda två att vi har rätt kemi med en speciell valp för att vi ska ta hem den. Dom är inte heller leveransklara än, så det kan ju eventuellt hjälpa till lite.

Inga kommentarer: