måndag, april 11, 2011

Jobbhelg och ledig måndag


Jobbat på Skogsstjärnan tors-sön, fyra dagar i sträck är minsann inte illa! Och fick ihop en arbetsvecka på fem dagar faktiskt, bara ca 30 timmar, men ändå. Man får vara nöjd med att man håller si sysselsatt :)

Efter jobb igår åkte vi på en husvisning i Mörarp. Våra grannar verkar inte riktigt kloka och bråkar om utbyggnaden av balokongerna, så vi är inte helt negativa till husköp så att vi slipper samarbeta med grannar. Vi röstade nämligen för ett tag sen om huruvida vi ville ha en utbyggnad av balkongerna i föreningen, och förslaget röstades ner. Eftersom styrelsen vill se en utbyggnad har dom nu kallat till ny stämma där det ska röstas igen i samma fråga, och vi undrar lite om vi ska hålla på och rösta tills do får som dom vill?! Tröttsamt. Huset var dock ingenting för oss, så det får åtminstone vänta ett tag.

Efter husvisningen åkte vi till Domsten och gick på strandpromenad och hade med oss fika. Doris har nog fått lite vårkänslor, för hon har varit rent stollig ett tag nu. Hon badade i havet helt frivilligt och rullade sig i tång och gräs och gjorde en massa andra saker som hon inte brukar göra. Vårfnatt kanske? haha

Idag har jag varit ledig. Var i Bruces en tur med Doris och Maria och sen var jag på välbehövlig massage. Mina axlar kändes som att jag hade en del att tänka på, sa Mona. Jo, det skulle man kanske kunna säga haha. Har en del funderingar över livet i allmänhet och är lite stressad över en del grejer på jobbet. Sätter sig i nacken, aj aj aj.

Sen körde vi upp till Smedhult och lämnade Doris. Mamma är lite krasslig och ska kurera sig där, och hon ville låna "vakthunden" några dagar eftersom hon ska vara ensam. Känns lite trist att inte ha henne hemma när man är ledig, men samtidigt skönt med lite vila.

Inga kommentarer: