tisdag, juli 21, 2009

Ensamstående



Jaha, då var man typ som en ensamstående förälder hela veckan då. Vi skulle ju egentligen inte ha fått hem Doris än, men hon och hennes syskon stressade varandra så att dom hetsåt så vi fick ta hem henne några dagar i förväg. Ska lämna tillbaka henne igen torsdag till söndag så att hon kan veterinärchippas etc. bara.

Problemet är väl att Magnus jobbar hela veckan. Han var hemma om i fem minuter idag och hämtade nya kläder, sen var det iväg igen. Dom har lite problem att bestämma sig på hans jobb om vilket schema som gäller och han säger ju naturligtvis inte emot när dom utgår ifrån att han är flexibel och kan jobba dygnet runt.

Doris är jättesöt, men det är ju mycket jobb att ha henne helt själv. Jag måste ut flera gånger på natten med henne och får sova på soffan så att hon inte ska gå i trappan från övervåningen. För lite sömn gör en ganska grinig. Sen tjänar ju Magnus mer än mig så lite ligger det väl i att det är bättre om han jobbar, men jag vill inte bara vara hemma, och det är ju hans hund också så vore bra om hon kände igen honom när han kommer hem sen. Just nu tror hon nog att Maria är hennes husse.

En valp är dock en underbar glädjespridare som inte ger en nåt utrymme att vara ledsen och fundera på alla tråkigheter och sorger. Idag har jag pratat med begravningsbyrån om kontakt med präst och kantor iaf och bokat tid för en visning av gravplats. Men skulle väl egentligen behöva lite tid över för att ta itu med allt praktiskt med post och bouppteckning etc. Är ju exakt en vecka sen idag.

1 kommentar:

EmiliaJ75 sa...

Du får ha ett foto på Magnus som du visar för Doris varje dag :-)

Kram!